Natuursteen kopen in Roden

Natuursteen kopen in Roden

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten natuursteen. Natuursteen is een gebroken steen. Het wordt gewonnen in bergomgevingen uit geheel Europa. Wij leveren alleen de beste soorten. De meeste natuursteen soorten zijn van zichzelf erg hard, vergruisd niet ( dus geen stofvorming) en heeft daarom een lange levensduur.

Natuursteen in alle kleuren en maten

Wij kunnen u natuursteen leveren in verschillende kleuren en maten. Dit is afkomstig verschillende gebieden in Europa. Voortdurend breiden wij ons assortiment uit met nieuwe soorten en dus kleuren. Van zichzelf zijn de meeste soorten natuursteen erg hard en verguisd het niet. Er is geen stofvorming en de levens duur is erg lang.

Natuursteen in alle soorten en maten

Onze soorten natuursteen


Hoe het is begonnen

In 1986 heb ik zelf een tractor gebouwd met aanhanger. Ik kon op plaatsen komen met dit voertuig waar geen grote vrachtauto’s of tractors konden komen. Zo zijn de eerste klanten bediend en is uiteindelijk het idee ontstaan om een zand- en grindhandel te starten. Al snel groeide mijn bedrijf en kreeg ik vraag naar meerdere producten als grind, scherpzand etc. Door de omvang van destijds bleek de locatie Nieuw- Roden niet langer geschikt en werden we gedwongen te verhuizen. Dit had enig voeten in aarde en zo belandde ik in 1996 op een bedrijventerrein te Zevenhuizen. Na enkele jaren gehuisvest te zijn in Zevenhuizen kwam in 2004 de huidige locatie te Leutingewolde beschikbaar. Dit terrein bood enorm veel mogelijkheden dat heeft geresulteerd in de omvang van nu. Bijna 20.000m² opslagterrein wat vol ligt met een groot assortiment materialen voor tuin en huis.

Over Roden

Roden is een dorp in het noorden van de provincie Drenthe. Het ligt 15 kilometer van de stad Groningen. Het ligt in de gemeente Noordenveld en telt ruim 17.000 inwoners. Het voor de buitenwereld meest bekende fenomeen is de Rodermarkt, waar iederen 4e dinsdag van september. Deze oorspronkelijke vee- en warenmarkt is uitgegroeid tot een plek waar duizenden mensen van alle achtergronden samenkomen om te genieten van de atmosfeer, optochten en het uitgaanscircuit.

Onze openingstijden zijn:

maandag t/m vrijdag 8:00 – 12:00 uur en 12:45 tot 17:00 uur
zaterdag 8:30 tot 12:00 uur
zaterdag in de periode april t/m juni 8:30 tot 12:00 uur en 12:45 tot 16:00 uur

[gravityforms id="1" title="false"]
Reactie plaatsen