Wij zijn specialist op het gebied van grind en split, laat u inspireren op onze website

Over ons bedrijf

In 1986 heb ik zelf een tractor gebouwd met aanhanger. Ik kon op plaatsen komen met dit voertuig waar geen grote vrachtauto’s of tractors konden komen. Zo zijn de eerste klanten bediend en is uiteindelijk het idee ontstaan om een zand- en grindhandel te starten.

In 1989 is het bedrijf officieel gestart achter de ouderlijke woning te Nieuw- Roden, op een perceel land van mijn ouders. Hier bestond mijn handel voornamelijk uit zand en teelaarde, deze bezorgde ik met een kleine vrachtauto die ik inmiddels had aangeschaft. Ik leverde iedere gewenste hoeveelheid op moeilijk bereikbare plaatsen, zoals het bos of op campings. Daarin heb ik mij gespecialiseerd.

Al snel groeide mijn bedrijf en kreeg ik vraag naar meerdere producten als grind, scherpzand etc. Door de omvang van destijds bleek de locatie Nieuw- Roden niet langer geschikt en werden we gedwongen te verhuizen. Dit had enig voeten in aarde en zo belandde ik in 1996 op een bedrijventerrein te Zevenhuizen. Na enkele jaren gehuisvest te zijn in Zevenhuizen kwam in 2004 de huidige locatie te Leutingewolde beschikbaar. Dit terrein bood enorm veel mogelijkheden dat heeft geresulteerd in de omvang van nu. Bijna 20.000m² opslagterrein wat vol ligt met een groot assortiment materialen voor tuin en huis.

Tot op de dag van vandaag leveren we nog steeds iedere gewenste hoeveelheid op verzoek met een kleine vrachtauto.

Vraag vrijblijvend een offerte aan