Zand kopen in Eelde

Wilt u zand kopen in Eelde? Dan bent U bij ons op het juiste adres. Wij zijn al 30 jaar specialist op het gebied van allerlei soorten zand, grind, split, tuinaarden en overige los gestorte tuinmaterialen. Graag helpen we u met het maken van de juiste keuze. Op ons opslagterrein, slechts 5 autominuten vanaf het centrum van Eelde, liggen 6 soorten zand: straat- en vulzandbrekerzandspeelzanddrainagezandvloerenzand en metselzand. Weet u niet welke keuze u moet maken? Wij adviseren u graag. 


Mogelijkheden om het zand bij u thuis af te leveren

Als u bij ons zand wilt kopen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om het zand bij u thuis te krijgen. Ten eerste kunt u het zand zelf komen ophalen op ons opslagterrein. U vindt ons aan de Turfweg 5 te Leutingewolde, nabij Eelde. Op ons opslagterrein is 6 dagen per week iemand aanwezig om u deskundig te kunnen adviseren en/of uw aanhanger te laden door middel van een laadschop. Als u zelf niet de beschikking heeft over een aanhanger, dan vormt dat geen obstakel. Wij hebben namelijk voor een geringe vergoeding aanhangers beschikbaar. Een andere mogelijkheid is natuurlijk ook dat wij het zand bij u komen langsbrengen. De voorkeur is dan wel dat u in de omgeving van Eelde woont. We maken dan uiteraard afspraken waar, wanneer en hoe laat het zand bij u thuis wordt afgeleverd. In veruit de meeste gevallen wordt het zand binnen 2 werkdagen bij u thuisbezorgd. Zo is er altijd een manier om het zand bij u thuis te krijgen.

Afvoeren van het zand

Ook als u uw zand af wil laten voeren dan kunt u dat door ons laten verzorgen. In dit geval bezorgen wij een containerbak om uw materiaal op te halen. Zo wordt ook deze last van u weggenomen

Alleen het beste zand

Wij leveren alleen kwalitatief de beste soorten zand. Al 30 jaar zijn wij specialist. Heeft u vragen over de mogelijkheden, schroom dan niet om ze te stellen. U kunt het uiteraard ook direct bestellen.

Over Eelde

Eelde is een dorp in het noorden van de provincie Drenthe. Tegenwoordig is het onderdeel van de gemeente Tynaarlo en het telt een kleine 7000 inwoners. Grote blikvanger in de plek is natuurlijk Airport Eelde, maar ook de grote bloemenmarkt en de vlooienmarkt zijn zeer bekend. Ook de bloemencorso is een toeristentrekker. Verder zijn er naast veel winkelgelegenheden ook groene gebieden. Daarnaast zijn er sportverenigingen en scholen te vinden.Reactie plaatsen

Bestel nu ook direct via onze webshop

Bekijk en bestel direct onze producten nu ook online!