Maak kennis met het werk van onze zakelijke klanten

Bekijk hieronder het werk van onze zakelijke klanten

GrunnDak legt groene daken aan in Groningen en omstreken. Het idee is simpel: groen op het dak van uw huis, garage of uitbouw. Het is goed voor uw dak, het is goed voor Stad en Ommeland en zeker ook voor u. Met oog voor kwaliteit voorzien wij Groningen met plezier van groene daken. We zorgen voor een duurzaam dak door in het

ontwerp de sterkte van het dak, de kwaliteit van de te gebruiken materialen en beplanting leidend te houden. Daarbij leveren we tegen een scherpe prijs en staan garant voor het werk dat we leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u, neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over een mooi Grunndak uit Groningen.

Dit is een foto van Green allround Hovenier

Hoveniersbedrijf Green Allround is een klein maar veelzijdig Hoveniersbedrijf met ruime ervaring op het gebied van tuinaanleg en –onderhoud. Wij zijn werkzaam in de omgeving Norg, Gemeente Noordenveld en Drenthe, Groningen Friesland bij particulieren en bedrijven. 

Dit is het werk van hoveniersbedrijf Klopstra 

Dit is het werk van TST- Hoveniers 

Dit is het werk van TST- Hoveniers 

Dit is het werk van TST- Hoveniers 

Over Zand- en Grindhandel Roden

Een begrip in Noord Nederland, al jarenlang is Harrie Aalders de specialist als het gaat om grind, zand en (tuin)grond. Maar ook op het gebied van natuursteen, boomschors en beton kunt u hier terecht.

Op het gebied van betonproductie leveren wij recycle beton, en gebroken/gefreesd asfalt.