Zand kopen in Peize

Wilt u zand kopen in Peize? Dan bent U bij ons op het juiste adres. Wij zijn al 30 jaar specialist op het gebied van allerlei soorten zand, grind, split, tuinaarden en overige los gestorte tuinmaterialen. Graag helpen we u met het maken van de juiste keuze. Op ons opslagterrein, slechts 5 autominuten vanaf het centrum van Roden, liggen 6 soorten zand: straat- en vulzandbrekerzandspeelzanddrainagezandvloerenzand en metselzand. Weet u niet welke keuze u moet maken? Wij adviseren u graag.Mogelijkheden om het zand bij u thuis af te leveren

Als u bij ons zand wilt kopen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om het bij u thuis te krijgen. Ten eerste kunt u het zelf komen ophalen op ons opslagterrein. U vindt ons aan de Turfweg 5 te Leutingewolde, nabij Roden. Op ons opslagterrein is 6 dagen per week iemand aanwezig om u deskundig te kunnen adviseren en/of uw aanhanger te laden door middel van een laadschop. Als u zelf niet de beschikking heeft over een aanhanger, dan vormt dat geen obstakel. Wij hebben namelijk voor een geringe vergoeding aanhangers beschikbaar. Een andere mogelijkheid is natuurlijk ook dat wij het bij u komen langsbrengen. De voorkeur is dan wel dat u in de omgeving van Roden woont. We maken dan uiteraard afspraken waar, wanneer en hoe laat het bij u thuis wordt afgeleverd. In veruit de meeste gevallen wordt het zand binnen 2 werkdagen bij u thuisbezorgd. Zo is er altijd een manier om het bij u thuis te krijgen.


Afvoeren van het zand

Ook als u uw zand af wil laten voeren dan kunt u dat door ons laten verzorgen. In dit geval bezorgen wij een containerbak om uw materiaal op te halen. Zo wordt ook deze last van u weggenomen

Alleen het beste zand

Wij leveren alleen kwalitatief de beste soorten zand. Al 30 jaar zijn wij specialist. Heeft u vragen over de mogelijkheden, schroom dan niet om ze te stellen. U kunt het uiteraard ook direct bestellen.

Over Peize

Peize is een esdorp dat ligt in de gemeente Noordenveld in het noorden van de pronvincie Drenthe. Met ruim 4.200 inwoners kan het vooral gezien als een dorp met veel forenzen richting de stad Groningen. Het groene dorp heeft een bekende sauna, 2 basisscholen en diverse uitgaansgelegenheden.

Reactie plaatsen

Bestel nu ook direct via onze webshop

Bekijk en bestel direct onze producten nu ook online!